16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialO nouă CRIMĂ în SUA. Un băiat de 11 ani a împuşcat...

O nouă CRIMĂ în SUA. Un băiat de 11 ani a împuşcat o fetiţă de opt ani

Un băiat în vârstă de 11 ani din statul american Tennessee a fost reţinut, fiind suspectat că a împuşcat mortal o fetiţă de opt ani.

Cei doi copii locuiau în case vecine, iar disputa lor a pornit de la un căţel, relatează BBC News Online, citată de Mediafax.

Sâmbătă seară, băiatul ar fi folosit arma tatălui său pentru a împuşca fetiţa, supărat de faptul că fata nu i-a dat voie să-i vadă căţelul.

Băiatul a fost acuzat de omucidere şi o să apară la tribunal la 28 octombrie.

Fetiţa a fost identificată drept McKayla Dyer. Mama ei a precizat că cei doi copii învăţau la aceeaşi şcoală. Băiatul "glumea mereu pe seama ei, o jignea, era răutăcios cu ea. A renunţat pentru o vreme, iar ieri, dintr-o dată, a împuşcat-o", a precizat femeia pentru WATE-TV.

Arhiva Violenţelor Armate, o organizaţie non-profit care strânge date privind violenţele armate din SUA, afirmă că 559 de copii cu vârste de până la 11 ani au fost ucişi sau răniţi în Statele Unite în anul 2015, în astfel de incidente.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă