5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCum și-a scurtat regele Arabiei Saudite concediul în Franța, după ce o...

Cum și-a scurtat regele Arabiei Saudite concediul în Franța, după ce o plajă publică a fost închisă pentru el

Regele Salman al Arabiei Saudite a fost nevoie să-și scurteze concediul în Sudul Franței, după o petiție semnată de 150.000 de localnici. Oamenii au fost revoltați de închiderea plajei din jurul vilei în care acesta a fost cazat, conform The Guardian.

Oamenii s-au arătat revoltați și de faptul că Guvernul local a aprobat instalarea unui lift de la plajă până la vilă. Aceștia s-au arătat indignați de privilegiile pe care le primea prințul Arabiei Saudite. În acest context, peste 150.000 de localnici au semnat o petiție prin care cereau redeschiderea plajei.

Un oficial din Guvernul francez, Philippe Castanet, a declarat, că, o dată cu plecarea regelui, și alte 1.000 de persoane din anturajul monarhului au părăsit plaja din sudul Franței. Cu toate acestea, el nu a specificat motivul plecării sau dacă regele Salman se va întoarce în țară.

Prințul urma să-și petreacă concediul de trei săptămâni în vila din Vallauris, unde actrița Ruta Hayworth s-a căsătorit, în 1949, cu prințul Aly Khan  al Pakistanului. Specialiștii se așteptau ca vizita monarhului să genereze un adevărat boom pentru economia locală. 

Totuși, datorită revoltei localnicilor, regele Arabiei Saudite și-a scurtat vacanța și își va continua concediul în Maroc.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă