15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialO tânără din 16 ani a fost ÎNGROPATĂ DE VIE după un...

O tânără din 16 ani a fost ÎNGROPATĂ DE VIE după un atac de panică

O tânără de 16 ani, din Honduras, a fost îngropată de vie, după ce a avut un atac de panică care i-a oprit inima. Neysi Perez a leșinat acasa, iar rudele au transportat-o de urgență la spital. Medicii, care au consultat-o pe tânără, au spus că nu mai pot face nimic, motiv pentru care au constatat decesul.

Astfel, membrii familiei i-au organizat funerariile și au îngropat-o conform tradiției. La o zi după înmormântare, soțul tinerei a mers la cimitir și, astfel, a constatat că tânăra era încă în viață. Din cavou se auzeau țipetele disperate ale lui Neysi Perez, conform publicației The Independent.

Bărbatul a chemat imediat întreaga familie, care au scos-o din cavou, au transportat-o de urgență la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Cel mai porbabil tânăra a murit din cauza lipsei de oxigen. 

”Am pus mâinile pe mormântul ei și am auzit zgomote care veneau din interiorul mormântului. Am auzit-o cum bătea în sicriu și apoi am auzit o voce. Ea țipa după ajutor”, a declarat soțul tinerei pentru postul tv Primer Impacto.

Mama tinerei a declarat că Neysi Perez încă trăia când a atins-o.

”Eram toți foarte fericiți. După ce a fost declarată moartă, toată lumea din jur spunea că și-a revenit. M-am gândit că o să-mi recuperez fata”, a declarat mamai tinerei.

Rudele tinerei susțin că Neysi Perez, în încercare disperată de a se salva a spart geamul sicriului cu mâinile. Acum familia susţine că singurii vinovaţi sunt medicii care s-au grăbit să anunţe decesul său. 

Neysi Perez abia se căsătorise și era însărcinată în trei luni.

Cele mai citite

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă