10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialO țară producătoare de DROGURI a legalizat consumul de MARIJUANA

O țară producătoare de DROGURI a legalizat consumul de MARIJUANA

O țară din America Latină, recunoscută ca furnizoare de droguri, a legalizat consumul de marijuana, informează Reuters, citată de Mediafax.

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a semnat, marţi, un decret prin care a legalizat consumul de marijuana în scopuri medicale,

Despre această decizie, preşedintele columbian spune că nu va afecta lupta Guvernului împotriva culturilor ilegale şi a traficului de droguri.

“Faptul că permitem consumul de marijuana nu contravine cu angajamentele luate la nivel internaţional în privinţa controlării drogurilor şi nu va afecta politica noastră de a lupta împotriva traficului”, a declarat acesta, după semnarea decretului.

Creşterea, distribuirea şi comercializarea de canabis rămân ilegale. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă