14.4 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialOficial chinez demis după ce a fost cărat în spate într-o zonă...

Oficial chinez demis după ce a fost cărat în spate într-o zonă inundată

Un oficial din provincia chineză Jiangxi (est) a fost destituit din post în urma impactului pe reţele de socializare a unei fotografii în care este surprins în timp ce era cărat în spate într-o zonă inundată, Potrivit Mediafax.

În fotografie, care a devenit virală pe Internet, oficialul, încălţat în pantofi din piele, este surprins în timp ce este cărat în spate de către alt bărbat, într-o zonă din satul Lantian în care apa ajunge până la glezne. În explicaţia foto se precizează că este vorba despre un ofcial din cadrul Primăriei oraşului Guixi.

Autorităţile de la Guixi au confirmat că incidentul a avut loc sâmbătă, în timpul căutării unor copii din sat care au căzut într-un râu.

Wang, adjunctul directorului unui birou din cadrul primăriei, urma să traverseze o zonă inundată. Ding, un oficial de rang inferior, s-a oferit să-l care în spate. Acest gest a avut un "impact social negativ şi a pătat imaginea oficialilor din cadrul partidului", au afirmat autorităţile locale, potrivit sursei ciate.

În 2013, alt oficial a fost demis în urma publicării unei poze similare, care a devenit virală pe Internat la acea vreme.

Cele mai citite

Terminalul din Berceni al liniei STB 97 a fost mutat

Terminalul din Berceni al liniei 97 a fost mutat în stația „Pasaj Mihai Bravu”, anunță Societatea de Transport București (STB). Începând de astăzi, 14.05.2024, terminalul...

Muzeul „Grigore Antipa” anunță că nu participă la Noaptea Muzeelor

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a anunțat că nu va participa la ediţia din acest an a proiectului Noaptea Muzeelor, deoarece se...

Se extinde a sistemul informatic pentru emiterea actelor de Stare Civilă

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță o nouă extindere a Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă (SIIEASC) către 25 de localități, se...
Ultima oră
Pe aceeași temă