13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialOpt persoane, căutate de familie și prieteni, la două zile de la...

Opt persoane, căutate de familie și prieteni, la două zile de la atentatul de pe Manchester Arena

Opt persoane au fost date dispărute, după atacul terorist care a avut loc, luni seara, pe Manchester Arena, la finalul unui concert susținut de cântăreața americană Ariana Grande, potrivit site-ului MSN.

La două zile de la explozia cauzată de un atacataor sinucigaș, soldată cu moartea a 22 de persoane și rănirea altor 119, dintre care 20 sunt în stare critică, părinții și prietenii a opt persoane îi caută, fără încetare, pe cei dragi.



Printre persoanele dispărute este o fetiță de 14 ani, care folosea cârje.

Verisoara fetiței de 14 ani a scris, în noaptea exploziei, pe Twitter, că familia se afla în preajma stadionului, căutând-o.

„Poliția a fost extraordinară. Au luat toate informațiile pe care familia lui Nell le-a oferit și speră să o identifice. Sunt persoane rănite care nu au fost încă identificate, așa că nu ne-am pierdut speranța”, a scris Hollie Webb.


 Citește și: În ce context a avut loc atacul din Manchester: 400 de adepți ISIS s-au întors în Marea Britanie din Siria și Irak. 3.500 suspecți de terorism „sunt listați“ de către serviciile secrete – INFOGRAFIC

Panică la Manchester. Un atentat sinucigaș, în timpul concertului Arianei Grande de luni seara, a ucis 22 de persoane, tineri fani ai cântăreței americane, și a rănit peste 60. Autoritățile britanice sunt copleșite de numărul mare al potențialilor criminali, capa­bili să comită atentate, care se ridică la 3.500, conform unui raport Home Office publicat de „Express“.


 

Nell Jones este elevă la Holmes Chapel Comprehensive School. Nimeni nu a auzit nimic despre ea din seara concertului. 

22 de persoane au murit și 119 au fost rănite, luni seara, după ce un dispozitiv improvizat a explodat în foaierul Arenei din Manchester, la finalul unui concert al artistei Ariana Grande. Potrivit autorităților, autorul atacului a murit în explozie, dar el ar fi avut mai mulți complici. Astfel, poliția a reținut un bărbat de 23 de ani, iar marți și miercuri au efectuat percheziții.


Citește și:  Povestea emoționantă a unui om al străzii, eroul de la Manchester. Bărbatul a scos rămășițe ale bombei din trupurile victimelor: O femeie a murit în braţele mele. Nu m-am mai putut opri din plâns

Printre numeroasele povești emoționante ale eroilor care au intervenit în urma atentatului de pe Manchester Arena, se distinge cea a lui Chris Parker, un om al străzii în brațele căruia a murit una dintre victimele atacului, o femeie de 60 de ani.


 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă