13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialOrganizaţie anti-graşi în Londra. Cum acţionează membrii împotriva persoanelor supraponderale

Organizaţie anti-graşi în Londra. Cum acţionează membrii împotriva persoanelor supraponderale

Acţiunile unei organizaţii auto-intitulate “anti-grași” sunt anchetate de poliţia britanică. Membrii grupului distribuie, în metroul londonez, carduri în care califica călătorii supraponderali drept “grași și urâți”, scrie AFP, citată de HotNews.

Afacerea a început prin tweet-ul unei tinere, Kara Florish, la sfârșitul săptămânii trecute, în care povestește că a primit un astfel de card pe care scrie, pe o parte, “fat/ gras”, iar pe cealaltă parte următorul text: “Organizația noastră detestă grașii. Suntem indignați de cantitatea enormă de hrană pe care o consumați în condițiile în care jumătate din planetă moare de foame. Şi nu înțelegem de ce nu realizați că dacă ați mânca mai puțin v-ați simți mai bine, ați fi mai slăbi, mai fericiți și ați găsi un prieten care nu ar fi un pervers căruia îi plac grăsunii “.

Kara Florish a crisp e Twitter că mesajul organizaţiei “Overweight Haters Ltd” este plin de ură şi laş.

“Nu sunt deranjată, sunt mai mică decât media națională și nu sunt obeză, dar e plin de ură și laș și acest lucru ar putea deranja persoane care suferă de lipsă de încredere și de tulburări de alimentație”, a scris tânăra.  

De asemenea, poliţia britanică a primit o altă mărturie de la un călător care a povestit că o femeie a izbucnit în lacrimi când a primit o astfel de cartela la stația Circus.

 “Toți clienții noștri au dreptul să călătorească într-un climat de încredere și acest neplăcut comportament antisocial nu va fi tolerat”, a reacționat Transport for London.

  

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă