10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPalatul Elysee îl corectează pe Francois Hollande, precizând că frontierele Franţei sunt...

Palatul Elysee îl corectează pe Francois Hollande, precizând că frontierele Franţei sunt deschise

Preşedinţia Franţei a oferit clarificări după ce preşedintele Francois Hollande a anunţat închiderea frontierelor, explicând că au fost reintroduse controale temporare la punctele vamale, dar circulaţia rămâne deschisă, potrivit Mediafax.

"Preşedintele François Hollande a dispus reintroducerea urgentă a controalelor la frontiere", a transmis Palatul Elysée.

"Nu este vorba de închiderea graniţelor, aşa cum anunţase iniţial preşedintele republicii", a explicat Preşedinţia Franţei.

Franţa a decretat starea de urgenţă după atentatele de la Paris, iar preşedintele Francois Hollande anunţase, probabil în situaţia tensionată a momentului, închiderea frontierelor.

Cel puţin 140 de persoane au murit în urma seriei de atacuri teroriste din Paris.

Cele mai citite

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă