5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialPatru polițiști și doi angajați ai unui serviciu de pază din Ucraina...

Patru polițiști și doi angajați ai unui serviciu de pază din Ucraina s-au împușcat între ei. Hoții pe care-i urmăreau au fugit

Un grup de polițiști și membrii unei echipe de pază au tras unii împotriva altora, în Ucraina, fiecare dintre părți crezând că are de-a face cu niște hoți.

Potrivit agenției Unimedia, trei ofițeri de poliție și doi angajați ai unui serviciu de pază au fost împușcați mortal, în cursul nopții, în timpul unei operațiuni de reținere a unei grupări criminale. Ulterior a murit și a șasea persoană, care era, de asemenea, din rândul polițiștilor.

Incidentul s-a produs în satul Kneajichi din raionul Brovarî, în apropiere de Kiev. Un grup de polițiști urmărea membrii unei grupări criminale care au intrat într-o casă din satul respectiv pentru a o jefui. Alarma de securitate din casă a anunțat serviciul de pază din cadrul Poliției.

Polițiștii care au venit la fața locului au reținut, din greșeală, doi colegi de-ai săi care urmăreau infractororii. Mai târziu, la fața locului au ajuns și reprezentanții echipei speciale de poliție „Kord”.

Din cauza confuziei, unul dintre ofițerii din pază a împușcat mortal pe unul dintre membrii echipei speciale de poliție „Kord”.

Ca răspuns, „Kord” a tras focuri în polițiști și au ucis doi reprezentanți ai grupului operativ și doi din serviciul de pază. Mai târziu s-a aflat că al șaselea polițist care fusese rănit a decedat la Kiev.

Cu toate acestea, doar o parte din grupul criminal a fost reținută.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă