9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO SUA: Patru pompieri au fost răniţi în timpul unei provocări...

VIDEO SUA: Patru pompieri au fost răniţi în timpul unei provocări Ice Bucket Challenge

Patru pompieri au fost răniţi, joi, dintre care doi extrem de grav, în timpul unei provocări Ice Bucket Challenge. Ei ajutau câţiva studenţi să participe la o celebra provocare în scopuri caritabile care se desfăşura în campusul uei universităţi, informează Mediafax.

Pompierii, aflaţi în nacela vehicului lor, au fost atinşi de un arc electric provenind de la o linie de înaltă tensiune aflată în apropierea campusului Universităţii din Campbellsville, au anunţat autorităţile din oraş într-o conferinţă de presă. Preşedintele universităţii, Michael Carter, şi-a exprimat "simpatia" şi a spus că se roagă pentru pompierii răniţi, într-un mesaj postat pe contul de twitter @campbellsvilleUNiciun student nu a fost rănit, a mai precizat acesta.

"Ice Bucket Challenge" a devenit un fenomen mondial cu ajutorul reţelelor de socializare şi constă în turnarea unei găleţi cu apă cu gheaţă pe cap sau o donaţie, iar de cele mai multe ori ambele, către Asociaţia ALS care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice. Asociaţia a anunţat joi că a primit donaţii în valoare de 41,8 milioane de dolari începând de la 29 iulie şi până la 21 august. În aceeaşi perioadă a anului trecut, suma donată a fost de 2,1 milioane de dolari.

video: cnn.com 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă