17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPoliția și armata, la un colegiu din Manchester, după ce au primit...

Poliția și armata, la un colegiu din Manchester, după ce au primit un apel. Alerta a fost falsă

UPDATE 14.30: Autorităţile britanice au anunţat, joi după-amiază, că este vorba de o alertă falsă. O echipă de genişti nu a descoperit nimic într-un pachet suspect de pe strada Hulme, situată în apropiere de colegiul Trafford, informează BBC.


Polițiști din cadrul Poliției Manchester și militari se îndreaptă spre colegiul din Trafford, situat în zona metropolitană a Manchesterului, în urma unui apel, informază BBC News.

Ca urmare a intervențiilor, trei străzi au fost închise. Potrivit presei internaționale, există informaţii că o echipă de genişti a intervenit la colegiu Trafford. Pentru moment, nu se ştie dacă operațiunea are legătură cu atentatul sinucigaş de la Manchester Arena.

Poliţiştii au confirmat existenţa unui incident la intersecţia dintre strada Limby şi Hulme, adică în imediata apropiere a colegiului Trafford.

După atentatul de luni, soldat cu moartea a 22 de persoane și rănirea altor 119, între care 20 sunt internate în stare critică, poliția efectuează percheziții. Totodată, în ultimele zile, forțele de ordine s-au mobilizat, pentru a răspunde la mai multe alarme false.

Nouă persoane au fost arestate, între care și frații și tatăl atentatorului sinucigaș, Salman Abedi, care a declanșat un dispozitiv improvizat, pe Manchester Arena, la finalul unui concert al cântăreței americane Ariana Grande.

 

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă