12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPosibil caz de Ebola, depistat la Stockholm

Posibil caz de Ebola, depistat la Stockholm

Un oficial al capitalei suedeze a anunțat că în Stockholm a fost depistat un pacient suspect de infectare cu virusul Ebola.

"Pentru moment, este doar un caz suspect", a spus un oficial al capitalei suedeze pentru AFP, fără să ofere alte detalii, arată Mediafax.

Persoana în cauză s-a îmbolnăvit după ce a călătorit într-o zonă – care nu a fost menţionată – afectată de virus şi a fost plasată în carantină, a anunţat cotidianul Svenska Dagbladet pe site-ul său.

Aake Oertsqvist, un specialist în probleme sanitare pentru regiunea Stockholm, a subliniat că riscul unei epidemii de Ebola în Suedia rămâne "foarte mic".

Virusul Ebola a provocat moartea a 1.552 de persoane, dintre care 694 în Liberia, 430 în Guineea, 422 în Sierra Leone şi şase în Nigeria, potrivit ultimului bilanţ al OMS publicat la 26 august.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă