14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialPosibilă întâlnire între Barack Obama, Vladimir Putin și Kim Jong-Un. Când ar...

Posibilă întâlnire între Barack Obama, Vladimir Putin și Kim Jong-Un. Când ar putea avea loc

Rusia i-a invitat pe preşedintele SUA, Barack Obama și pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, la ceremoniile care vor marca 70 de ani de la încheierea celui de-al II-lea Război Mondial, informează Mediafax.

"Au fost trimise invitaţii liderilor tuturor ţărilor care au participat la coaliţia împotriva Germaniei naziste", a declarat Iuri Uşakov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Rusia, Statele Unite, Marea Britanie, China, Franţa şi alte zeci de ţări au participat la alianţa militară împotriva Germaniei naziste, în al II-lea Război Mondial.

"Am primit semnale de la Phenian că liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, ar putea participa la ceremonii", precizează oficialul rus.

Statele Unite nu au o relaţie bună cu Coreea de Nord, iar tensiunile s-au amplificat în ultima perioadă după ce Administraţia Barack Obama a atribuit regimului stalinist de la Phenian atacurile cibernetice care au vizat compania Sony.

Cele mai citite

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Marea Britanie ar putea interzice fumatul

Una dintre principalele cauze ale deceselor cauzate de cancer în Marea Britanie este fumatul, iar Rishi Sunak vrea să-l interzică. Mai exact, Marea Britanie este...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă