17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialPremierul Moldovei se teme să nu fie și el arestat

Premierul Moldovei se teme să nu fie și el arestat

Valeriu Streleţ, premierul Republicii Moldova, a declarat, joi seară, că este convins că Vlad Filat, reţinut într-o anchetă de fraudă, nu este vinovat de nicio faptă penelă și că va reuşi să îşi demonstreze nevinovăţia, sugerând că există riscul să fie investigat şi el, relatează Mediafax.

Forţele de stânga anunţaseră de ceva timp că urma să se întâmple ceva… A apărut procurorul general. Acest spectacol este prea cusut cu aţă albă. Am convingerea că Vlad Filat este o persoanlitate puternică şi se va apăra. Cred ca va reuşi să-şi demonstreze nevinovăţia. Sunt sigur că beneficiarul principal va merge liniştit acasă. Aici este marea mea nedumerire. Ştiu despre dosare care au fost deschise urgent şi despre unele care stau şi se prăfuiesc. Sunt sigur că în viitorul apropiat aceste subiecte vor fi scoase la vedere. Sunt personal preocupat de probleme curente. Şi anume aprobarea bugetului de stat, susţinerea oamenilor care au nevoie de ajutor, avansarea pe calea integrării europene. Vine iarna şi în asemenea condiţii funcţionarea impecabilă a Guvernului e necesară“, a declarat Streleţ, citat de Unimedia.

R.Moldova va fi guvernată în strictă conformitate cu legea. Sper că voi avea susținerea colegilor. Am sentimentul că mi s-au dezlegat mâinile. Am sentimentul că a dispărut acest sentiment de șantaj. Nu am siguranța că magii de la Procuratură nu-mi vor fabrica și mie un dosar“, afirmă Streleţ.

Valeriu Streleţ şi Vlad Filat fac parte din Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă