22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPresa străină: Iubita lui Putin este gravidă

Presa străină: Iubita lui Putin este gravidă

Iubita lui Vladimir Putin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, ar putea fi însărcinată, conform presei străine, citată de Mediafax.

Citește și: Vladimir Putin discută, luni, cu preşedintele kîrgîz despre aderarea țării la Uniunea Economică Eurasiatică

Liderul de la Kremlin nu a mai fost văzut în public din 5 martie, când l-a primit la Moscova pe premierul italian Matteo Renzi, iar motivul dispariţiei liderului de la Kremlin ar fi că urmează să devină tată, potrivit ediţiei online a publicaţiei elveţiene Tribune de Geneve.

Preşedintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 62 de ani, urmăreşte îndeaproape evoluţia sarcinii iubitei sale, Alina Kabaeva, în vârstă de 32 de ani, care a fost internată în urmă cu câteva zile într-un centru medical specializat, Clinica Sant’Anna din Sorengo, în cantonul Ticino, majoritar italian, din sudul Elveţiei.

În anul 2009, fiica lui Silvio Berlusconi, Barbara, a născut la același spital.

Centrul medical are avantajul de a fi departe de Moscova şi de presa rusă, în condiţiile în care relaţia lui Vladimir Putin cu Alina Kabaeva, neconfirmată oficial, este considerată o afacere de stat la Kremlin, comentează Tribune de Geneve.

Citește și: Putin a renunţat la compania sa americană de PR

Cei doi ar avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în anul 2009, şi o fiică, născută în anul 2012, susţine publicaţia elveţiană.

Subiectul este unul foarte sensibil în Rusia. Un tabloid care a speculat, în anul 2008, pe marginea unui presupus mariaj al liderului rus cu fosta gimnastă şi-a suspendat apariţia timp de trei luni, înainte de a se închide definitiv.

Vladimir Putin a divorţat oficial de soţia sa Ludmila la începutul anului 2014, după 31 de ani de căsnicie. Cei doi au impreună două fiice, Maria Putina, născută în anul 1985 şi Ecaterina Putina, născută în anul 1986.

Cele mai citite

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă