13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialPrinţul Andrew, implicat într-un scandal sexual. Victima cere mărturie sub jurământ

Prinţul Andrew, implicat într-un scandal sexual. Victima cere mărturie sub jurământ

Avocaţii femeii care afirmă că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew când avea 17 ani vor ca prinţul să răspundă sub jurământ în legătură cu aceste acuzaţii, relatează AFP, conform Mediafax

Într-o scrisoare depusă la tribunalul din Florida, avocaţii victimei, îi cer prinţului Andrew "să răspundă sub jurământ pe tema relaţiile pe care le-a avut cu o persoană, care a preferat să rămână anonimă, la începutul anului 2001. La acea vreme, femeia avea 17 ani."

"Interviul se poate desfăşura la momentul şi locul ales de dumneavoastră. Cu ajutorul dumneavoastră, cred că interviul ar putea dura două ore", precizează avocaţii în documentul depus în faţa unui tribunal din Palm Beach, miercuri.

Avocaţii au alăturat scrisorii o fotografie cu ducele de York, în vârstă de 54 de ani, îmbrăţişând o femeie.

Femeia, care a depus plângere, afirmă că a fost "obligată să întreţină relaţii sexuale" cu prinţul Andrew la Londra, New York şi pe o insulă din Antile, de către miliardarul Jeffrey Epstein.

Potrivit ei, Epstein o trata ca pe o "sclavă sexuală".

Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al prinţului, a fost condamnat în 2008 pentru că a recurs la serviciile unor prostituate minore.

Când femeia a depus plângere în urmă cu câteva săptămâni, Buckingham Palace a negat aceste acuzaţii.

"Orice sugestie potrivit căreia au fost comise acte indecente cu o minoră este categoric falsă", se arăta în declaraţia de la Buckingham Palace. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă