22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialRăsturnare de situație: Cine a fost adevăratul kamikaze din timpul raidului în...

Răsturnare de situație: Cine a fost adevăratul kamikaze din timpul raidului în Saint Denis

Hasna Ait Boulahacen, femeia care a fost găsită moartă după raidul de amploare al autorităților franceze în Saint Denis, nu s-a aruncat în aer, a declarat o sursă din poliție pentru Agence France Presse. Sursa citată de agenția AFP susține că teroristul kamikaze ar fi fost de fapt un bărbat. 

Această nouă declarație confirmă spusele martorilor detonării Hasnei Ait Boulahacen care au spus că, înainte de a se arunca în aer, femeia a strigat: „Ajutor, ajutor. Nu sunt iubita lui”.

Citește și: Terorism în Franța: Povestea femeii care s-a detonat în Saint-Denis

Procurorii au declarat, anterior, că în raidul din suburbia Saint-Denis o femeie a detonat o vestă cu explozibile de pe ea și a murit. Ea a fost identificată după amprente drept Hasna Ait Boulahacen. 

Hasna Ait Boulahacen a fost verişoara teroristului care a orchestrat atacurile din Paris, Abdelhamid Abaaoud. Femeia nu era interesată de religie, îi plăcea să se distreze şi era recunoscută pentru relaţiile pe care le-a avut cu mai mulţi bărbaţi, potrivit tabloidul Daily Mail.

O serie de șase atentate teroriste au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți.  

 

 

Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă