15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialReferendum Brexit. David Beckham va vota pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea...

Referendum Brexit. David Beckham va vota pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană

David Beckham a anunţat că intenţionează să voteze în favoarea rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, cu ocazia referendumului care va avea loc joi, transmite Agerpres

“Trăim într-o lume dinamică şi conectată unde, împreună, ca popor, suntem puternici. Pentru copiii noştri şi copiii lor, trebuie să facem faţă problemelor lumii împreună şi nu singuri”, a precizat Beckham, în vârstă de 41 ani, într-un comunicat dat publicităţii marţi de campania Britain Stronger In Europe. 

Am avut privilegiul să joc şi să trăiesc la Madrid, Milano şi Paris, alături de coechipierii mei originari din toată Europa şi din lume”, a adăugat fostul mijlocaş, salutând modul în care a fost primit de “aceste mari oraşe europene”. 

“Pentru toate aceste motive, vreau să votez în favoarea rămânerii” în UE, a conchis David Beckham. 

Britanicii sunt chemaţi la urne la referendumul de la 23 iunie pentru a se exprima în legătură cu rămânerea sau nu în Uniunea Europeană, iar ultimele sondaje de opinie anunţă un rezultat foarte strâns la capătul acestui scrutin hotărâtor pentru viitorul politic şi economic al Marii Britanii. 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă