13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRomân, cercetat penal în Italia, pentru declanşarea unei false alerte cu bombă

Român, cercetat penal în Italia, pentru declanşarea unei false alerte cu bombă

Un cetăţean român este cercetat penal, în Italia, după ce luni seara a declanşat o alertă falsă cu bombă, la Biserica “Madonna del Portone”, în localitatea Asti, situată la 40 de kilometri de oraşul Torino, informează Mediafax.

Specialiştii pirotehnici au evacuat locaşul de cult, dar au stabilit că a fost o alertă falsă, dat fiind că nu a fost găsit niciun dispozitiv suspect.

Poliţia a reuşit să identifice numărul de telefon prin care fusese declanşată alerta, stabilind că acesta aparţine unui imigrant român.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a recunoscut fapta, explicând că a vrut să facă o glumă, informează publicaţia Gazzetta d’Asti.

Românul este cercetat penal pentru falsă alertă cu bombă, iar autorităţile italiene anchetează dacă a fost implicat în cazuri similare în trecut.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă