17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal pe Internet, după ce o mamă și-a uitat bebelușul în parcarea...

Scandal pe Internet, după ce o mamă și-a uitat bebelușul în parcarea unui magazin

O femeie din Statele Unite a iscat un scandal pe Internet, după ce și-a uitat bebelușul de două luni în căruciorul de cumpărături, în parcarea unui supermarket. Astfel, în timp ce o parte din internauți o compătimesc pe mamă și dau vina pe oboseală pentru incident, alții susțin că ar trebui decăzută din drepturi și adusă în fața instanței, potrivit CBS News. 

Cherish Peterson, mamă a patru copii, povestește că a fost îngrozită când a ajuns acasă de la supermarket, săptămâna trecută, și a realizat că și-a uitat unul dintre copii acolo. Incidentul s-a petrecut într-o suburbie din orașul Gilbert într-o zi când temperatura afară era de 40 de grade. 

Tânăra s-a întors la magazin să își caute copilul după 40 de minute, pentru că a observat că lipsește abia după ce a terminat treburile prin oraș și a ajuns acasă. 

”În timp ce parcam, unul dintre copiii mei m-a întrebat unde este Huxton. M-am întors și am realizat că nu era în locul lui. În mod normal, pun căruciorul deoparte, dar de această dată am parcat în fața magazinului. Așa că am luat cumpărăturile și am plecat”, a spus Peterson, care a adăugat că a fost distrasă de doi dintre copiii ei și așa a uitat de bebeluș, care se afla în cărucior. 

Un polițist care ieșise din tură a găsit copilul și l-a luat cu el într-un salon de coafor. Bebelușul a fost dus la spital înainte de a fi dat părinților lui. 

În timp ce poliția a crezut că a fost un accident, internauții ay avut altă părere. Oamenii s-au arătat sceptici față de aptitudinile de mamă ale femeii de 28 de ani și s-au întrebat dacă nu cumva alcoolul sau drogurile au fost la originea incidentului. 

Oamenii au comparat ceea ce i s-a întâmplat lui Cherish Peterson cu cazul unei femei din Phoenix, Shanesha Taylor, care a fost condamnată la 18 ani de control judiciar, după ce și-a lăsat cei doi băieți în mașină, în timp ce dădea un interviu pentru un loc de muncă. 

”Oamenii au luat-o razna și au început să spună că ar trebui să mi se ia copiii de acasă și că nu ar fi trebuit să îmi primesc bebelușul înapoi și că ar trebui să fiu în închisoare acum. Nimic din ce spun ei nu mă poate face să mă simt mai rău decât m-am simțit în momentul în care am văzut că fiul meu lipsește”, a spus Peterson. 

Ziua următoare, poliția a spus că vor recomanda să se înceapă cercetările pentru punere în pericol a unui copil, împotriva lui Peterson, ceea ce a stârnit o nouă mișcare pe Internet. 

Hastagul  #IStandWithCherish  (Sunt alături de Cherish) a devenit popular pe Twitter și peste 16.000 de persoane s-au alăturat unui grup de susținere al lui Peterson, de pe Facebook. 

Soțul lui Peterson a spus că sunt recunoscători că polițistul și paramedicii au avut grijă de copil, dar a subliniat că presiunea din partea opiniei publice a forțat Poliția să demareze o anchetă. 

Soarta lui Cherish Peterson depinde acum de procurorul care va decide dacă cazul trebuie să ajungă sau nu în instanță. 

Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă