16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSelfie-ul care i-a adus moartea unui solist georgian

Selfie-ul care i-a adus moartea unui solist georgian

Un solist din Georgia, Giorgi Mshvenieradze, a murit înecat într-un lac de acumulare, în care a căzut în timp ce încerca să-și facă un selfie, relatează Agerpres.

Accidentul s-a produs miercuri într-un lac de acumulare aflat în apropiere de localitatea Jadori, la circa 200 de kilometri est de Tbilisi, potrivit portalului digital Ambebi.

Mshvenieradze, 26 de ani, era una din figurile marcante ale corpului de balet georgian BEG, pe care îl conduce celebra balerină Nina Ananiashvili.

‘Este o tragedie pentru companie. Giorgi nu era doar un balerin de excepție, ci și un mare promotor al baletului georgian și o persoană excepțională”, a declarat EFE unul din colegii săi din BEG.

El a subliniat că Mshvenieradze “era foarte puternic din punct de vedere fizic, dar se pare că a fost amețit de cădere, fapt ce l-a împiedicat să-și salveze viața”.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...
Ultima oră
Pe aceeași temă