21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Stația londoneză Holborn, evacuată, din cauza fumului dens. Autoritățile...

FOTO + VIDEO. Stația londoneză Holborn, evacuată, din cauza fumului dens. Autoritățile au redeschis-o după o oră

UPDATE 13.55: Stația de metrou Holborn din Londra a fost redeschisă, după ce a fost închisă din cauza supraîncălzirii echipamentului într-o garnitură de metrou, potrivit Reuters.

Serviciile de pompieri au trimis două autospeciale și 10 pompieri la stația de metrou.

„A fost un compresor care s-a supraîncălzit într-o garnitură de metrou, nu a fost un incendiu", a anunțat brigada de pompieri din Londra.

Potrivit sursei citate, incidentul a fost rezolvat în mai puțin de 50 de minute.



Stația subterană Holborn a fost evacuată, marți, după ce s-a auzit un zgomot puternic. La scurt timp, peronul a fost învălut într-un strat de fum, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Potrivit martorilor, zgomotul puternic s-a auzit în jurul orei locale 09.00 și ar fi fost cauzat de un incident feroviar.

La locul incidentului au apărut, la scurt timp, forțele de intervenție, care au evacuat populația.

„La capătul unui peron se vedea fum, urmat de un zgomot puternic. Mai multe persoane au fugit, dar oamenii au fost încurajați să se comporte cu calm”, a spus o pasageră, Sarah Marshall. 

BBC News a precizat că un tren ar fi deraiat în stația Waterloo. Astfel, 13 stații au fost închise, pentru a permite angajaților să remedieze situația.

 

Cele mai citite

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Ancelotti, după ce a devenit cel mai titrat antrenor din istoria Ligii Campionilor: „Pare un vis, dar este realitate”

După ce Real Madrid a învins-o cu 2-0 pe Dortmund și a câștigat Liga Campionilor, antrenorul „galacticilor”, Carlo Ancelotti, a declarat că totul pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă