10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialSUA: Bărbat arestat după ce a ameninţat doi poliţişti cu o banană

SUA: Bărbat arestat după ce a ameninţat doi poliţişti cu o banană

Un tânăr american a fost arestat pentru că ar fi ameninţat doi poliţişti din statul Colorado după ce a îndreptat o banană spre ei. Nathan Rolf Channing, este acuzat de ameninţare pentru că cei doi poliţişti au crezut iniţial că banana îndreptată spre ei este o armă. Channing a fost arestat duminică, potrivit publicaţiei locale Grand Junction Daily Sentinel, preluat de CBS News.

Potrivit procesului verbal de arestare, poliţiştii Joshua Bunch şi Donald Love au afirmat că Channing, care locuieşte în Fruitvale, a îndreptat fructul spre ei în timp ce traversa strada. Poliţiştii au precizat că s-au temut pentru vieţile lor, deşi au văzut că obiectul îndreptat spre ei era galben. Bunch a scris în procesul verbal că de-a lungul timpului a văzut arme de diferite culori şi forme.

El a adăugat că partenerul său, Donald Love, tocmai îşi scotea arma de serviciu când Channing a strigat "Este o banană!".

Poliţiştii au mai afirmat că Channing le-a spus în final că pregătea o înregistrare video pentru a posta pe YouTube, mai scrie Mediafax.

 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă