6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSUA: Două persoane au murit în urma unui atac armat

SUA: Două persoane au murit în urma unui atac armat

Două persoane, dintre care un poliţist, au murit şi alte două au fost rănite în Louisiana, după ce un bărbat, rudă a victimelor, i-a împușcat şi a fugit de la locul faptei cu maşina, provocând un accident la câteva sute de metri distanţă, conform Mediafax

Potrivit autorităţilor din Louisiana, un poliţist a fost împuşcat mortal, miercuri, de un bărbat care înjunghiase trei femei. Poliţistul, în vârstă de 52 de ani, a răspuns apelului de intervenţie privind incidentul dintr-o locuinţă din oraşul Sunset, ce aparţine districtului St. Landry, situat în statul sudic Louisiana.

Şeful poliţiei din St. Landry, Paul DiCapo, a anunţat că una dintre cele trei femei înjunghiate, în vârstă de 41 de ani, a murit din cauza rănilor grave, iar celelalte două femei au fost spitalizate. Una dintre ele, sora victimei decedate, în vârstă de 34 de ani, se află într-o stare gravă.

Suspectul, în vârstă de 35 de ani, a fugit de la faţa locului cu maşina, însă a intrat într-un magazin la câteva sute de metri distanţă, fiind reţinut de autorităţi şi spitalizat pentru rănile minore. Cea de-a treia femeie, soţia suspectului, a fost stabilizată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă