11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialSurse din ancheta de la Paris arată că teroriştii kamikaze ar fi...

Surse din ancheta de la Paris arată că teroriştii kamikaze ar fi avut între 15 şi 18 ani

Surse din rândul anchetatorilor de la Paris au relevat că teroriştii kamikaze ar fi avut între 15 şi 18 ani, informează Agerpres.

Cadavrele teroriștilor kamikaze au fost duse la morga din Paris unde anchetatorii speră să-i poată identifica pe toți pe baza analizelor ADN sau a amprentelor, a relatat sâmbătă în ediția electronică publicația spaniolă ABC. Anchetatorii vor să afle dacă teroriștii se aflau deja în evidențele poliției ca fiind potențiali suspecți de terorism, caz în care ar trebui să existe pe numele fiecăruia o așa-numită fișă S. 

Un pașaport sirian și altul egiptean au fost descoperite asupra unora dintre autorii atacurilor din Paris. Pașaportul sirian a fost găsit în apropierea cadavrului unuia dintre atacatori. Potrivit guvernului grec, deținătorul documentului sirian se înregistrase în octombrie, la sosirea pe insula greacă Leros. 

Trei echipe de teroriști au comis, vineri seara, șase atentate în mai multe zone din Paris. În urma atentatelor, 129 de persoane au murit și peste 350 au fost rănite. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă