17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialSute de britanici sărbătoresc pe străzi nașterea prințesei de Cambridge

Sute de britanici sărbătoresc pe străzi nașterea prințesei de Cambridge

Câteva sute de oameni s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în faţa Palatului Buckingham şi a maternităţii St. Mary din Londra, pentru a sărbători naşterea fetiţei ducesei de Cambridge, relatează Mediafax.

Sute de persoane au imortalizat cu telefoanele mobile şi camerele de filmat momentul în care pe un şevalet instalat în curtea Palatului Buckingham a fost atârnat anunţul scris privind naşterea celui de-al doilea copil al ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, potrivit bbc.com.

Citește și: Prințul Charles și Camilla, încântați de noua prințesă

De asemenea, peste o mie de persoane, între care se numără numeroşi jurnalişti şi fotografii, se află în faţa maternităţii St. Mary din Londra, acolo unde ducesa Catherine a născut-o pe fetiţa sa.

Potrivit relatărilor BBC, unii dintre fanii familiei regale britanice poartă steaguri şi bannere, mulţii dintre ei fiind foarte încântaţi că ducesa de Cambridge a născută o prinţesă.

Totodată, mulţi dintre aceştia au spus că s-au adunat pentru a sărbători naşterea micii prinţese şi pentru a lua parte la acest moment istoric.

Citește și: UPDATE. FOTO. Kate, ducesa de Cambrigde, a născut o fetiță. Care sunt numele pe care pariază englezii. Primele reacții ale prințului Charles și Camillei

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Cele mai citite

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă