8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTransnistria: Peste 186.000 de semnături în favoarea unirii cu Rusia

Transnistria: Peste 186.000 de semnături în favoarea unirii cu Rusia

Peste 186.000 de locuitori din Transnistria au semnat petiţia privind unirea cu Rusia, anunţă Viorika Kohtareva, preşedintele Uniunii comunităţilor ruse transnistrene, citată de RIA Novosti, conform Mediafax.

Campania de colectare a semnăturilor a durat două săptămâni în Transnistria, o regiune separatistă care are peste 500.000 de locuitori.

Uniunea comunităţilor ruse din Transnistria a predat pe 9 mai semnăturile vicepremierului rus Dmitri Rogozin, în cursul vizitei acestuia la Tiraspol.

Autorităţile moldovene au confiscat cutii cu semnăturile în favoarea unirii cu Rusia în timpul percheziţionării avionului guvernamental rus pe aeroportul din Chişinău.

Ministerul moldovean de Externe a confirmat că autorităţile moldovene au confiscat semnăturile pentru a le verifica autenticitatea.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă