12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Turcia: Explozie într-o zonă aglomerată din Istanbul. 11 persoane...

FOTO + VIDEO: Turcia: Explozie într-o zonă aglomerată din Istanbul. 11 persoane au murit, 36 au fost rănite

UPDATE 10.47: 11 persoane și-au pierdut viața în atacul cu bombă care a avut loc, marți dimineața, în Istanbul, între care și șapte polițiști, a anunțat guvernatorul Istanbulului, Vasip Șahin, citat de agenția de presă Dogan.

Totodată, alte 36 de persoane au fost rănite.

UPDATE 10.00: Două persoane ar fi murit și alte opt ar fi fost rănite în atacul cu bombă, potrivit postului de știri Haberturk, citat de Reuters.

——-

O explozie a avut loc, marți dimineața, în apropierea unei stații de autobuz dintr-un cartier central al Istanbulului, potrivit postului CNN Turk, citat de Reuters, informează Agerpres.

Potrivit agenției de presă Dogan, cel puțin cinci persoane ar fi fost rănite, în Vezneciler. CNMN Turk a mai relatat atacul cu bombă a vizat un autobuz al poliției turce. Mai mult, la locul exploziei au fost trimise numeroase ambulanţe. 

The area is a commercial hub as well as the location of Istanbul University and is close to key tourist sites like the Grand Bazaar. There were no immediate claims of responsibility.

Zona este una frecventată de turiști, fiind situată în apropierea Bazarului din Istanbul. Totodată, și Universitatea din Istanbul este situată în aceeași zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă