11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUn avion a fost lovit de TRĂZNET, în apropierea aeroportului din Tel...

Un avion a fost lovit de TRĂZNET, în apropierea aeroportului din Tel Aviv

Un avion cu peste 300 de oameni la bord, pasageri şi membri ai echipajului, a fost lovit de un trăznet în apropierea aeroportului din Tel Aviv, informează site-ul israelian Ynetnews.com preluat de Mediafax.

Incidentul nu a produs victime, iar aeronava a fost redirecţionată spre Cipru, unde a aterizat în siguranţă.

Avionul, care venea din Canada, a fost lovit de trăznet duminică, în momentul în care efectua manevrele de aterizare pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Din cauza incidentului, piloţii au schimbat ruta şi au aterizat de urgenţă în Republica Cipru.

Cei peste 300 de pasageri şi membri ai echipajului avionului Air Canada au fost cazaţi în Republica Cipru şi au continuat zborul spre Israel luni.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă