10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Un bar din Australia a iscat un scandal după ce a...

FOTO: Un bar din Australia a iscat un scandal după ce a folosit femei goale pe post de platouri cu fructe

Un bar din capitala Australiei a iscat o adevărată controversă pe Internet, după ce a folosit femei goale pe post de platouri cu fructe, la petrecerea de deschidere, scrie The Telegraph

Cruise Bar din Sydney a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare de la petrecerea de deschidere oficială a barului. Pozele au surprins tema tropicală a petrecerii care a inclus femei goale întinse pe masă, în loc de platouri, acoperite cu fructe, dar și bărbați îmbrăcați sumar și pictați pentru a semăna cu animale sălbatice. 

„O noapte extrordinară pentru a lansa oficial barul. Mai multe poze mâine”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile de pe Facebook.

Însă reacția internauților nu a fost cea așteptată, oamenii arătându-se indignați de faptul că femei goale au fost folosite pe post de platouri.

Una dintre utilizatoare a comentat că, prin faptul că s-a folosit de femei în acest mod, barul și-a arătat ”disprețul” față de femei.

”Mulțumesc Cruise Bar pentru că ai arătat atât de deschis disprețul resimțit față de femei și pentru că ai contribuit la idea că trupurile femeilor sunt doar niște obiecte. Nu voi veni în acest bar”, a scris Jane Oakley.

Un alt internaut a avut o părere similară: ”Ați înnebunit? Să servești mâncare pe trupurile femeilor nu numai că este lipsit de gust, dar promovează și o cultură în care femeile sunt tratate ca niște obiecte. Trăim în secolul XXI și ce ați făcut voi nu este în regulă”, a comentat Ulrike Zimmerman.

La petrecere au fost și modele masculine, însă oamenii au atras atenția că nu au fost folosiți ca niște obiecte mute.

”Nu stăteau pur și simplu pe spate ca niște bucăți de carne oferite publicului. Și dacă ar fi fost și bprbații tratați așa, ar fi fost la fel de dezgustător. Nu e vorba de nuditate aici. E vorba despre obiectificarea corpului uman, ceea ce, pentru orice gen este dezgustător”, a scris Nora Fries. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini de la petrecere. 

 

 

 

 

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...
Ultima oră
Pe aceeași temă