10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Un bărbat a fost împuşcat mortal și un altul rănit la...

UPDATE: Un bărbat a fost împuşcat mortal și un altul rănit la sediul Agenției de Securitate din SUA

UPDATE: Potrivit NBC, cei doi indivizi erau deghizaţi în femei. Cei doi au forțat cu maşina una dintre barierele amplasate la intrarea în baza Fort Meade (statul Maryland).

Un schimb de focuri a avut loc, iar unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal. Al doilea este rănit, a confirmat Poliţia comitatului. În maşina suspecţilor au fost găsite arme de foc şi droguri.

———

Un bărbat a fost împuşcat mortal, luni, după ce a lovit intenţionat cu un vehicul de teren poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională din Statele Unite, scrie presa americană.

Un bărbat a intrat cu o maşină de teren în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională, în Fort Meade, statul Maryland.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţii de poliţie, relatează New York Daily News.

Incidentul a avut loc la Cartierul general al NSA, situat în baza Fort Meade, la 35 de kilometri nord-est de Washington DC.

Autorităţile au securizat zona şi încearcă să stabilească motivul atacului.

Cele mai citite

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă