17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUn cadavru prezentând urme de violenţă a fost găsit în sediul Consulatului...

Un cadavru prezentând urme de violenţă a fost găsit în sediul Consulatului Rusiei de la New York

Un bărbat cu urme de lovituri în zona capului a fost găsit mort în incinta Consulatului Rusiei din zona Manhattan, în oraşul New York, anunţă marți NBC News citat de Mediafax.

Poliţia din New York a fost solicitată la Consulatul Rusiei, situat pe strada East 91, unde un bărbat zăcea incoştient. Victima, în vârstă de 63 de ani, care prezenta răni în zona capului, nu a putut fi resuscitată.

Poliţia încearcă să afle circumstanţele decesului.

Conform unor surse citate de publicaţia New York Daily News, există ipoteza că bărbatul ar fi alunecat şi ar fi căzut de la înălţime.

“Poliţia investighează cazul. Deocamdată, nu facem niciun comentariu”, a transmis Consulatul Rusiei. Nu este clar dacă bărbatul este angajat al reprezentanţei diplomatice ruse.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă