17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn fost comandant Navy Seal, Ryan Zinke, a fost numit secretar de...

Un fost comandant Navy Seal, Ryan Zinke, a fost numit secretar de Interne de preşedintele ales al Statelor Unite

Fostul comandant Navy Seal, Ryan Zinke, a fost desemnat de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ca secretar de Interne, iar Zinke a acceptat, a anunţat marţi un oficial din cadrul echipei de tranziţie, relatează CNN, citează News.ro. Fostul comandant Navy Seal este un membru al comisiilor Apărării şi Resurselor Naturale.

 

Ryan Zinke, în vârstă de 55 de ani, a fost decorat în două rânduri cu Medalia Steaua de Bronz, a patra cea mai înaltă distincţie militară pentru curaj, eroism şi merit, pentru misiuni în Irak, este un susţinător al lui Trump. El a fost criticat de organizaţii de mediu de când a fost ales în Camera Reprezentanţilor, în 2015.

Numirea sa în calitate de secretar de Interne este o veste bună pentru democraţi. El urma să candideze împotriva senatorului Jon Tester în 2018, iar scoaterea lui din cursă măreşte şansele ca democraţii să păstreze locul la alegerile de la jumătate de mandat, precizează sursa citată.

”Preşedintele-ales Donald Trump şi cu mine am avut o întâlnire foarte pozitivă, în care am discutat despre o serie de priorităţi în Montana”, a declarat Zinke pentru The Billings Gazette. ”Suntem amândoi foarte optimişti cu privire la viitor”, a adăugat el.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă