14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Un hidroavion s-a prăbușit în apropiere de Shanghai. Cinci...

FOTO + VIDEO: Un hidroavion s-a prăbușit în apropiere de Shanghai. Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, miercuri, după ce un hidroavion s-a prăbușit pe un pod din apropierea metropolei chineze Shanghai, potrivit primăriei şi presei locale, citate de AFP, informează Agerpres.

Avionul companiei chineze Joy General Aviation decolase cu puţin timp în urmă cu destinaţia provincia Zhejiang (est) având 10 persoane la bord, atunci când a lovit un pod din districtul Jinshan. 
 

În aparatul de zbor se aflau pilotul, copilotul şi opt pasageri, printre care o echipă de jurnalişti care filma primul zbor al acestui avion, conform publicaţiei Shanghai Daily. 

Avionul a fost identificat drept un Cessna 208B. Joy General Aviation (Xingfu Tongyong Hangkong), o companie regională, este o filială a concernului Avic, un gigant în industria aeronautică din China. Ea organizează frecvent zboruri scurte pentru turişti, zboruri de vizitare ghidate şi zboruri charter.

 

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă