6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn magazin IKEA din Belgia a fost evacuat din cauza unui pachet...

Un magazin IKEA din Belgia a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Magazinul IKEA situat în localitatea Zaventem, de lângă Bruxelles, a fost evacuat vineri după-amiază în urma semnalării unui pachet suspect în parcarea spațiului comercial, transmite presa locală citată de Agerpres.

La locul incidentului s-au deplasat polițiști și geniști.

Potrivit publicației La Derniere Heure, purtătoarea de cuvânt a filialei belgiene a companiei IKEA, Annelies Nauwelaerts, a confirmat descoperirea unui pachet suspect în parcarea subterană, în jurul orei locale 14 (13 GMT).

“Nu puteam expune niciunui risc clienții și colaboratorii noștri, așa că toată lumea a fost evacuată în cinci minute”, a spus Nauwelaerts.

Clienții care au avut mașinile staționate în parcarea exterioară au putut pleca cu ele.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă