4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou candidat în cursa pentru Casa Albă

Un nou candidat în cursa pentru Casa Albă

Fostul guvernator democrat al statului Maryland și-a lanat, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidențiale americane din 2016, relatează AFP, conform Hotnews.

In discursul sau, sustinut in Baltimore, orașul in care a fost primar timp de sapte ani, Martin O'Malley a denuntat inegalitatile in crestere din societatea americana.

"70% dintre americani castiga la fel sau chiar mai putin de 12 ani", a denuntat el de la o tribuna instalata in aer liber, in fata a sute de sustinatori. "Este prima data cand acest lucru se intampla de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial", a adaugat el.

Economia americana are nevoie de o "politica adecvata privind locurile de munca si salarii care sa permita familiilor sa castige suficient, in conditiile in care acestea muncesc din ce in ce mai mult", a mai spus el.

Putin cunoscut, Martin O'Malley se pozitioneaza la stanga marii favorite in alegerile primare democrate, Hillary Clinton.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă