11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. VIDEO+FOTO. Aeroportul din Frankfurt, redeschis după ce a fost evacuat parțial...

UPDATE. VIDEO+FOTO. Aeroportul din Frankfurt, redeschis după ce a fost evacuat parțial după un incident de securitate

UPDATE 15:00.  Aeroportul internațional din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost redeschis miercuri după ce în cursul dimineții Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat parțial, din cauza unui pasager care a pătruns în zona pistei fără să fi trecut prin controlul de securitate, transmite DPA.

Fraport, compania care operează aeroportul din Frankfurt, a precizat că operațiunile s-au reluat la ora 10:30 GMT (12:30 CET) după o întrerupere care a durat aproape două ore. Ca măsură de precauție, toții pasageri au fost evacuați și au trebuit să treacă, din nou, prin controalele de securitate.

Fraport a subliniat că există unele întârzieri provocate de acest incident și i-a sfătuit pe pasageri să ia legătura cu companiile aeriene pentru informații cu privire la zborurile lor.

UPDATE. Circumstanțele exacte în care s-a produs miercuri evacuarea parțială a terminalului 1 al aeroportului internațional din Frankfurt sunt deocamdată neclare, poliția federală germană neputând preciza dacă persoana care a declanșat alerta avea asupra sa obiecte interzise, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

Operatorul aeroportuar Fraport a anunțat că terminalul 1 al aeroportului internațional din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost evacuat parțial miercuri după ce un pasager a pătruns în zona pistei fără să fi trecut prin controlul de securitate. 

Conform purtătorului de cuvânt al poliției, este în continuare neclar și dacă persoana a intrat în mod accidental în zona respectivă fără să fi trecut prin controlul de securitate, sau dacă gestul a fost intenționat. 

‘Poliția federală a evacuat sectoarele A și A+, iar pasagerii vor trece din nou prin controalele de securitate’, a indicat Fraport.

Incidentul va duce la întârzieri ale unor curse, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Fraport pentru Reuters.

————

Terminalul 1 al aeroportului internațional din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost evacuat parțial miercuri după ce un pasager a pătruns în zona pistei fără să fi trecut prin controlul de securitate, a anunțat operatorul aeroportuar Fraport, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

‘Poliția federală a evacuat sectoarele A și A+, iar pasagerii vor trece din nou prin controalele de securitate’, a indicat Fraport.

Incidentul va duce la întârzieri ale unor curse, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Fraport pentru Reuters.

 

 

 

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă