16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVaticanul are un nou domeniu de Internet

Vaticanul are un nou domeniu de Internet

Vaticanul va începe să utilizeze domeniul de Internet „.catholic”, pentru a răspândi mesaje religioase pe web. Astfel, o echipă de șapte membri a fost desemnată să gestioneze domeniul și să „împărtășească învățăturile, mesajele și valorile Bisericii Catolice împreună cu întinsa comunitate globală în spațiul virtual”, a anunţat luni departamentul de media al Vaticanului, citat de agenţia DPA, informează Agerpres.

Vaticanul a semnat un acord pentru a utiliza domeniul „.catholic” cu Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), o agenţie de reglementare pentru numele de domenii, în luna octombrie a anului trecut. 

Nu este de aşteptat ca această decizie să ducă la eliminarea completă a domeniului „.va” utilizat actualmente de Vatican, mai notează agenţia DPA.

Cele mai citite

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă