22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVicepreședintele american Joe Biden se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din...

Vicepreședintele american Joe Biden se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2020

Vicepreședintele american Joe Biden a dezvăluit, într-o discuție cu un grup restrâns de jurnaliști că e posibil să candideze la alegerile prezidențiale din 2020, potrivit postului de televiziune CNBC.

“Da, voi candida. Voi candida în 2020” a spus Biden când a fost întrebat dacă va reintra în cursa electorală. Chestionat cu privire la funcția pe care ar urmări să o obțină, politicianul în vârstă de 74 de ani a răspuns: “Cea de președinte. Ce mai încoace și-ncolo!”

Întrebat dacă nu cumva glumește, vicepreședintele SUA a adăugat să nu își ia niciun angajament concret. “Nu promit că nu candidez. Nu promit nimic. Am învățat acum ceva timp că soarta are un mod ciudat de a interveni”, a sus Biden.

În octombrie 2015, Joe Biden anunța că nu va lua parte la campania electorală pentru prezidențialele din 2016 și că a luat decizia după decesul fiului său Beau, care suferea de cancer. La alegerile din 2020 Joe Biden ar avea 77 de ani.

Cele mai citite

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...
Ultima oră
Pe aceeași temă