20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Acrtiţa Shailene Woodley a fost arestată la un protest împotriva construcţiei...

VIDEO. Acrtiţa Shailene Woodley a fost arestată la un protest împotriva construcţiei unei conducte petroliere

Actriţa americană Shailene Woodley a fost arestată în timpul unui protest care a avut loc în statul Dakota de Nord împotriva unui proiect vizând construirea unei conducte petroliere care va traversa patru state americane, relatează BBC.

Vedeta filmului „Divergent” a fost reţinută în timp ce transmitea live, pe pagina ei de Facebook, protestul la care au participat peste 200 de persoane. Poliţia a confirmat că ea este una dintre cele 27 de persoane arestate sub acuzaţia de intrare ilegală pe o proprietate privată şi participare la o revoltă.

Proiectul vizând construirea respectivei conducte petroliere, numit Dakota Access, a atras numeroase proteste pe scară largă.

În filmarea, care a devenit imediat virală şi a fost redistribuită de peste 2,4 milioane de persoane, actriţa este auzită spunând că să îndreapta paşnic spre maşină când „m-au apucat de geacă şi mi-au spus că nu am voie să continui… şi aveau puşti mari, bastoane şi cătuşe şi nu m-au lăsat să plec”.

În timp ce era încătuşată, actriţa spune că a fost aleasă dintre sutele de protestatari „pentru că sunt celebră şi peste 40.000 de oameni mă urmăresc”.

 

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...

Start la GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa!. PROGRAMUL COMPLET

Astăzi începe GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, ce revoluționează cultura barbeque din România! Peste 50.000 de participanți sunt așteptați pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă