14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Noi imagini cu unul din atacurile din Paris. Teroristului i se...

VIDEO. Noi imagini cu unul din atacurile din Paris. Teroristului i se BLOCHEAZĂ arma

Atacul dintr-un restaurant cu terasă din Paris, surprins de camerele de supraveghere, a fost publicat în exclusivitate de tabloidul Daily Mail.

Înregistrarea video arată cum o femeie scapă de moarte, pentru că arma atacatorului se blochează.

Niciunul dintre oamenii sau angajații care se aflau în restaurant nu a murit în timpul atacului, care a durat mai puțin de un minut.

Însă, un bărbat care a ajuns în acel moment la restaurant ca să cumpere o pizza și-a pierdut viața, după ce a fost împușcat în spate.

Doi oameni care luau prânzul în restaurant aau fost răniți de gloanțe, iar alți patru oameni, aflați în apropierea localului, au fost uciși.

De asemenea, alți opt oameni aflați în apropiere au fost răniți grav.  

Atacatorul, care, potrivit polițiștilor, este belgianul Salah Abdeslam, în vârstă de de 26 de ani, nu purta o vestă explozivă, ca alți teroriști, purta un tricou albastru și era înarmat cu un pistol mitralieră AK47.

O serie de șase atentate teroriste au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți. Președintele Francois Hollande a decretat stare de urgență în toata Franța, iar țara a ținut trei zile de doliu.  

Cele mai citite

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Ligia Deca nu crede că școlile pot efectua testare antidrog

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a subliniat miercuri că majoritatea şcolilor nu sunt dotate cu infrastructura necesară pentru a efectua testări antidrog în mod eficient. Deca...
Ultima oră
Pe aceeași temă