7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cum şi-a sărbătorit Vladimir Putin ziua de naştere

VIDEO. Cum şi-a sărbătorit Vladimir Putin ziua de naştere

Preşedintele rus Vladimir Putin, care a împlini,t miercuri, 63 de ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un meci de hochei organizat la Soci cu foşti jucători celebri din NHL, cu membri ai Administraţiei de la Moscova şi oligarhi, scrie cotidianul britanic The Guardian, citat de Mediafax. 

La doar câteva ore după ce ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunţat că Flota rusă din Marea Caspică a lansat rachete spre Siria, oficialul rus şi preşedintele Vladimir Putin li s-au alăturat unor foşti jucători din NHL pentru un meci desfăşurat la Soci şi transmis în direct de Televiziunea publică rusă, comentează cotidianul britanic.

Citeşte şi: Foto. PUTIN. Cel mai controversat LIDER al Rusiei împlineşte 63 de ani

Vladimir Putin a înscris şapte goluri, iar echipa sa, care a inclus legende precum Viaceslav Fetisov şi Pavel Bure, a câştigat meciul cu scorul 15-10.

Din echipa adversă au făcut parte Serghei Şoigu şi oligarhi ruşi prieteni cu Vladimir Putin precum Ghennadi Timcenko şi Arkadi Rotenberg, relatează ABC News, notând că cei doi sunt vizaţi de sancţiuni occidentale.

La sfârşitul meciului, Vladimir Putin a primit în numele echipei sale, în contextul împlinirii vârstei de 63 de ani, o medalie pentru contribuţia adusă hocheiului în Rusia.

Anul trecut, presa oficială rusă a relatat că Vladimir Putin şi-a celebrat ziua de naştere în Siberia, departe de zonele populate.

Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă