8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Donald Trump a IRONIZAT un jurnalist cu dizabilități

VIDEO: Donald Trump a IRONIZAT un jurnalist cu dizabilități

Miliardarul Donald Trump, înscris în cursa pentru Casa Albă, este, din nou, în centrul unui scandal, după ce a batjocorit un reporter cu dizabilități de la ziarul The New York Times, scrie BBC News.

Donald Trump l-a imitat pe Serge Kovaleski, care suferă de o boală congenitală care i-a afectat mâinile și picioarele, în timpul campaniei sale electorale.

Donald Trump a citat un articol din 2001, publicat în Washington Post și semnat de Serge Kovaleski pentru a-și sprijini afirmațiile că unii musulmani din SUA au sărbătorit momentul în care cele Turnurile Gemene din New York au fost atacate de teroriști. Cu acest prilej, Trump s-a referit la reporter cu apelativul ”bietul de el” și l-a imitat.

Citește și: Donald Trump, declarații ȘOCANTE la adresa Papei Francisc

Trump și-a îndoit mâinile și a gesticulat similar lui Kovaleksi, imitându-i discursul.

Sursa: Youtube/ CNN

Serge Kovaleski suferă de o boală congenitală care îi afectează mișcara încheieturilor. Reporterul are mâna dreaptă afectată.

Purtătoarea de cuvânt a ziarului The New York Times a declarat că este ”revoltător că Trump a ironizat boala unui reporter de-al nostru”.

În articolul pe care l-a menționat Trump, Kovaleski a susținut că autoritățile din Jersey City au ”reținut și audiat mai multe persoane care ar fi fost văzute sărbătorind atacurile din New York și care ar fi dat petreceri pe acoperișurile blocurilor de unde se vedea dezastrul provocat de căderea celor două turnuri”.

Citește și: Donald Trump, declarații controversate despre musulmanii din SUA

Totuși, de când Trump a început să speculeze acest aspect pentru campania lui electorală, reporterul a subliniat că nu își amintește să fi spus cineva că a fost vorba de sute sau mii de oameni care au sărbătorit tragedia.

Declarațiile controversate ale lui Donald Trump sunt de notorietate. Astfel, miliardarul a declarat că dacă ar ajunge președinte ar înregistra toți musulmanii într-o bază de date, a făcut mai multe remarci rasiste la adresa lui Barack Obama, și a spus că Statul Islamic îl urmărește pe Papa. 

 

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă