16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Imagini exclusive cu capturarea teroristului Salah Abdeslam

VIDEO: Imagini exclusive cu capturarea teroristului Salah Abdeslam

Postul francez itele.fr a difuzat o nouă înregistrare cu momentul capturării de către forţele speciale belgiene în urma unei operațiuni la Bruxelles, în cartierul Molenbeek, a teroristului Salah Abdeslam, acuzat pentru atentatele din luna noiembrie, de la Paris, soldate cu 130 de morţi, printre care şi doi români. 

 

Exclusivité iTELE: les nouvelles images de l…de ITELE

Citeşte şi: Alertă sporită de securitate în Belgia, după capturarea creierului atentatelor de la Paris

Francezul de origine marocană Salah Abdeslam era căutat de 126 de zile şi trupele speciale. Aflat în custodia autorităţilor belgiene, Abdeslam este considerat de anchetatori o sursă majoră de informaţii privind restul celor implicaţi în atentatul sângeros de anul trecut – de la reţele de susţinere, la finanţatori. De asemenea, autorităţile încear să afle dacă sunt planificate noi atacuri. 

ministrul de Externe al Belgiei, Didier Reynders, a declarat că mărturiile lui dovedesc că a fost prins la timp, pentru că pregătea noi atacuri: „A spus că era pregătit să reînceapă ceva de la Bruxelles şi s-ar putea să fie aşa, pentru că am găsit o mulţime de arme în primele percheziţii şi am găsit o reţea nouă de oameni în jurul lui la Bruxelles”.

 

 

 

Cele mai citite

pergolele sunt refugiul perfect pentru relaxare

Munca este mai mult decât o necesitate. Prezentă inevitabil în viața de zi cu zi,...

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă