18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO IMPRESIONANT. Angela Merkel a făcut să plângă o tânără refugiată, în...

VIDEO IMPRESIONANT. Angela Merkel a făcut să plângă o tânără refugiată, în timp ce îi explica de ce trebuie să plece din Germania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a făcut-o să plângă pe o tânără refugiată din Palestina, în timp ce îi explica de ce trebuie să părăsească Germania, informează Business Insider.

Astfel, în cadrul unei emisiune televizate, ”Viață bună în Germania”, cancelarul german a încercat să îi explice tinerei că numărul refugiaților prezenți în țară este mult prea mare și că ea se numără printre miile de refugiați pe care ”țara nu a putut să îi ajute”.

În timpul conversației dintre cele două, Reem, tânăra refugiată din Palestina, i-a spus Angelei Merkel că și ea și familia ei sunt vorbitori fluenți de limbă germană. Mai mult, tânăra a spus că are obiective și idealuri și că își doresc să locuiască în Germania.

"Eu am obiective, cum are oricine altcineva. Vreau să studiez ca ei … e foarte neplăcut să îi văd pe alții că se pot bucura de viata, iar eu nu pot”, a declarat Reem.

În replică, Angela Merkel a încercat să îi explice tinerei că ”uneori politica este grea” și că numărul refugiaților palestinieni a crescut, lucru imposibil de gestionat de statul german.

 "Politica este grea. Sunt mii şi mii de refugiaţi palestinieni în taberele de refugiaţi din Liban, iar dacă le spunem tuturor să vină aici, dacă le spunem la fel şi celor din Africa, nu vom putea face faţă”, a spus Angela Merkel.

Explicaţia cancelarului german a fost întreruptă de un hohot de plâns, iar Angela Merkel, impresionată de drama fetiţei, a încercat s-o consoleze.

„Oh, vino aici, te-ai descurcat foarte bine… Ştiu că este o situaţie obositoare pentru ea, dar vreau doar s-o îmbrăţişez. Nu vrem să te punem într-o asemenea situaţie, fiindcă este greu pentru tine”, a încurajat-o Merkel.

Tânăra și familia ei urmează să fie trimisă împreună într-o tabăra de refugiaţi din Liban.

Şapte milioane de imigranţi trăiesc acum în Germania, ţară clasată pe primul loc în Uniunea Europeană la acest capitol. Doar în primele şase luni din 2015, 450.000 de persoane au depus o cerere de azil în acest stat.

 

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă