23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO Presa din Coreea de Nord: Echipa naţională de fotbal va juca...

VIDEO Presa din Coreea de Nord: Echipa naţională de fotbal va juca astăzi finala Cupei Mondiale din Brazilia

Televiziunea de stat de la Phenian a anunţat că echipa naţională de fotbal s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Brazilia, informează Digi 24.

În materialul lor, jurnaliştii susţin că echina naţională s-a calificat după ce a zdrobit inamicii de moarte ai poporului nord coreean: 7-0 cu Japonia, 4-0 cu Statele Unite şi 2-0 cu reprezentativa Chinei.

În finală, potrivit televiziunii de la Phenian, Coreea de Nord va întâlni Portugalia, echipă eliminată încă din faza grupelor.

Pentru ca ştirea să fie cât mai credibilă, este prezentat un montaj cu mai multe goluri reuşite de fotbaliştii nord-coreeni, iar liderul suprem de la Phenian, Kim Jong un apare încurajând echipa din tribune.

Totul este un fals, spune un expert în citirea buzelor şi a explicat că "este o glumă, un colaj realizat din ştiri mai vechi". În realitate, duminică seara, de la ora 22:00, în finala Cupei Mondiale se vor întâlni echipele Germaniei şi Argentinei. Finala poate fi urmărită în direct pe TVR 1 şi TVR HD, precum şi LIVETEXT pe romanialibera.ro.

video: youtube.com

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă