13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialWiliLeaks a publicat mai multe discursuri ale lui Hillary Clinton, care dezvăluie...

WiliLeaks a publicat mai multe discursuri ale lui Hillary Clinton, care dezvăluie legăturile sale cu principalii actori de pe Wall Street

Trei discursuri ale candidatei democrate la alegerile prezidențiale din Statele Unite, Hillary Clinton, plătite de către banca Goldman Sanchs, au apărut, sâmbătă seara, pe site-ul WikiLeaks. Potrivit AFP, documentele scot la suprafață legătura acesteia cu principalii actori de pe Wall Street, informează Agerpres.

 

WikiLeaks a făcut rost de aceste documente din e-amilurile președintelui de campanie al lui Clinton, John Podesta. Pentru moment, echipa de campaniei a candidatei democrate nu a contestat autenticitatea documentelor.

 

În acest context, Hillary Clinton a acuzat guvernul rus că ar fi responsabil de aceste scurgeri. Și Guvernul american împărtășește aceleași păreri, notează sursa citată.

Discursurile scot la suprafață opiniile lui Hillary Clinton privind reglementările financiare, relațiile sale cu președintele rus Vladimir Putin și efectele negative ale precedentelor scurgeri ale WikiLeaks privind politica externă americană. Cu toate acestea, declarațiile lui Clinton nu sunt radical diferite de recentele sale luări de poziție, cu toate că ele sunt mai directe.

Într-un discurs rostit în octombrie 2013 pentru Goldman Sachs, ea sugerează că trebuie întreprinse acțiuni în scopul de a înfrâna, „din rațiuni politice”, abuzurile Wall Street-ului. Discursurile pentru gigantul finanțelor au fost rostite de către Hillary Clinton în perioada cuprinsă între părăsirea postului de secretar de stat al SUA și începutul campaniei sale prezidențiale.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă