15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziţii la Penitenciarul Galaţi. Doi deţinuţi conduceau o reţea de înşelăciuni prin...

Percheziţii la Penitenciarul Galaţi. Doi deţinuţi conduceau o reţea de înşelăciuni prin telefon

În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani efectuează mai multe percheziţii în judeţeţe Brăila şi Galaţi, informează digi24.ro.

Acţiunea are drept scop probarea activităţii infracţionale a unor suspecţi constituiţi într-o grupare specializată în înşelăciuni prin telefon.

Poliţiştii desfăşoară cinci percheziţii domiciliare în municipiul Brăila şi două percheziţii în Penitenciarul Galaţi, potrivit Poliţiei Române.

Din investigaţiile efectuate în cauză au rezultat indicii că gruparea infracţională ar fi coordonată de două persoane încarcerate în penitenciar.

Acestea sunt suspectate că, prezentându-se ca făcând parte dintr-o companie de telefonie, ar fi apelat victimele cărora le comunicau faptul că sunt câştigătoare ale unor premii în bani, pentru încasarea cărora le solicitau, însă, să transmită prin mandat poştal diverse sume de bani, reprezentând taxe de încasare ale premiilor (TVA sau alte comisioane).

Ulterior, banii ar fi fost încasaţi de alţi patru bărbaţi, complici ai celor doi suspecţi aflaţi în stare de detenţie.

Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea de mijloace materiale de probă care au legătură cu activitatea infracţională a suspecţilor în cauză.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă