13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialConstanța: Cum petrec polițiștii sărbătorile pascale

Constanța: Cum petrec polițiștii sărbătorile pascale

Traficul rutier va fi supravegheat cu 15 radare.

În perioada Sărbătorilor Pascale, zilnic, peste 300 de poliţişti se vor afla în stradă, în întreg județul Constanța, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, a anunțat, ieri, conducerea IPJ. Astfel, poliţiştii de la brigăzile de ordine publică, rutieră, investigații criminale vor fi prezenți la datorie în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, acționând cu precădere în zona lăcaşelor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători, în zonele turistice și acolo unde sunt prevăzute a se organiza diferite evenimente publice prilejuite de Sărbătoarea Paștelui. Poliţiştii vor acţiona atât independent, cât și în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, pe principalele artere de circulație, cu preponderență pe drumurile naționale și în zonele turistice, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii unor evenimente grave de circulație, în general a celor generate de excesul de viteză și de conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate în trafic peste 15 aparate radar.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă