6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSuceava: Tânăr, arestat, după ce a lovit un bărbat care a murit

Suceava: Tânăr, arestat, după ce a lovit un bărbat care a murit

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat, miercuri, după ce a lovit cu pumnul un bărbat care, în cădere, s-a lovit la cap și a murit, relatează Mediafax.

 

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, marţi, un bărbat de 34 de ani şi altul de 20 de ani s-au luat la ceartă în faţa unui magazin din municipiul Câmpulung Moldovenesc. La scurt timp, poliţiştii ajunşi în zonă l-au găsit pe bărbatul de 34 de ani întins pe trotuar, în timp ce un echipaj SMURD îi făcea manevre de resuscitare, însă după aproximativ 15 minute s-a constatat decesul acestuia.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu un tânăr de 20 de ani, din localitate, iar între aceştia a avut loc un conflict spontan, ulterior aceştia luându-se la bătaie. La un moment dat, tânărul l-a lovit de două ori cu pumnul în faţă, iar bărbatul agresat s-a dezechilibrat, a căzut şi în cădere s-a lovit cu capul de glaful din beton al magazinului.

Agresorul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, iar cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, de Tribunalul Suceava şi este cercetat pentru lovire sau vătămare cauzatoare de moarte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă